Over Ons

Nog meer witte T-shirts? Jazeker. Wij vonden het allemaal wat duur worden. Er zijn webwinkels te vinden waar je bijna € 35,- moet aftikken voor een – dat dan wel – ‘perfect T-shirt’. Girav heten die of Noshirt van Passeggio. 3V Underwear, Alan Red, ook leuk. Gemene deler is een gelikte website, hoog marketingbudget, witte T-shirts met kekke V-hals, extra éxtra lange T-shirts, witte T-shirts met puik rond halsje, stralend witte T-shirts en – kontverhaal – witte T-shirts geïnspireerd op topcouturiers. Minpunt: je betaalt de jackpot voor een T-shirt dat is bedoeld voor onder je shirt.

Nu zijn wij niet tegen gelikt of stralend wit, maar het moet wel betaalbaar blijven. Zoals gezegd kun je witte T-shirts kopen van € 35,- per stuk, van € 83,- desnoods, je kunt T-shirts van gekamd bamboekatoen aanschaffen, ze elke dag weken in een bedje van quinoazaadjes en elke denkbare tip van je grootmoeder uitproberen, punt is: na een paar maanden verschijnen de gele vlekken. De meeste mensen zweten onder de oksel; dit okselvocht nestelt zich – verrassend – ter hoogte van de oksel in het witte T-shirt. ‘Zo ging het en zo gaat het en zo zal het altijd gaan,’ zong Ramses Shaffy. Daarom is het, denken wij, niet zo intelligent om te veel euro’s te investeren in een wit T-shirt. Daarom bieden wij jou comfortabele T-shirts aan. Kwalitatief goed, maar liever geen Zuidas-prijzen. Een ronde hals, een V-hals, stretch of een extra lang T-shirt.

Eenvoudige website. Gratis verzenden (wel in een zakje, geen doos met strik en handgeschreven briefje). Zodoende voegt Mijn Witte T-shirts iets toe, namelijk een betaalbaar alternatief ten opzichte van de dure jongens en een kwalitatieve plus ten opzichte van de prijsvechters.