Veelgestelde vragen

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland en België is voor elke bestelling gratis. Moet het pakket buiten de grenzen van de Benelux bezorgd worden, dan wordt het – beloofd – erg prijzig.

Betalen

Dat doen we met iDeal, PayPal of Bancontact – en dus via uw eigen bank. Is internetbankieren onbekend terrein, dan loodsen we u telefonisch door het proces heen.

Levertijd

Mijn Witte T-shirts levert uw bestelling binnen twee werkdagen.

Pakket

De bestelling wordt door een koerier van GLS aangeboden op het opgegeven adres. Het betreft een zogeheten pakketje – past meestal niet door de gleuf. Zorg dus dat je thuis bent of laat de witte t-shirts afleveren bij de buren.

Krijg ik er een handgeschreven briefje incl. modetips en ondertekend met ‘-xxx- Melissa’ bij?

Nope, wij prediken eenvoud. Zo’n briefje is wel heel persoonlijk – natuurlijk – maar we moeten op de prijs letten. O, nog wat, de witte t-shirts worden aangeleverd in een zak. De met rood gestikte dozen voorzien van strikjes en witte tule waren op.

Maten

Daar gaan wij zelf het liefst mee naar de kroeg. Andere optie is klikken op uw favoriete witte t-shirt en dan op ‘extra informatie.’ Zoek naar de cijfers behorend bij uw buikje. Let op: kan confronterend zijn.

Kan ik het pakket terugsturen?

Ook dat kan. Wanneer u toch een maatje groter nodig heeft dan kunt u het ontvangen pakket -netjes, in originele staat- terugsturen. Omdat we van u vragen uw aankoop vooraf toch goed te overwegen, zijn de verzendkosten voor het retourneren wel voor u.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Mijn Witte T-shirts.