Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Zo maak je je bh onzichtbaar onder je dames T-shirt in wit

Witte shirts zijn fijn om in je garderobe hebben. Wit is namelijk een fantastische basis voor allerlei stijlen. Er is alleen een grote maar en dat is je bh. Want het lijkt wel, dat wat je ook doet, je bh toch door je witte T-shirt of topje schijnt. Toch is er een manier om je bh onzichtbaar te maken. We verklappen wat je hiervoor juist wel en juist niet moet doen.

Een wit damesshirt en een witte bh: foute combinatie

Je bent vast aan het experimenteren geslagen. Waarschijnlijk was een van de eerste kleuren die je hebt geprobeerd een witte bh? Dan heb je toen vast ontdekt dat dat averechts werkt. Onder een dames-T-shirt in wit wordt een witte bh namelijk juist super zichtbaar.

Een wit damestopje en een bh: welke kleur staat wel goed?

Een andere logische optie is om onder je witte damesshirt een huidskleurige bh te dragen. Gelukkig werkt deze kleurcombinatie wel. Maar je moet wel opletten dat je huidskleurige lingerie matcht met je huidskleur. Anders heb je nog kans dat je bh door je T-shirt heen schijnt.

Match je witte dames-T-shirt met een grijze of roze bh

Vind je een huidskleurige bh te saai en heb je een lichte huid? Probeer dan eens om een lichtgrijze of een lichtroze bh te dragen onder je witte topje of T-shirt. Grote kans dat je dan niets van je lingerie onder je witte damesshirt ziet.

Een verrassende optie: draag een rode bh onder je witte damesshirt

Iets wat totaal niet logisch lijkt, maar toch een oplossing biedt, is een rode bh. Maar dat geldt alleen wanneer je huid meer getint is. Heb je een lichte huid, dan kan je bh toch gaan doorschijnen door je witte shirt.

Daarom zie je een zachtroze of rode bh niet onder witte stof

Dat zachtroze of rode bh’s onzichtbaar zijn onder een wit damesshirt, komt omdat je huid een rode ondertoon heeft. Belangrijk is dat er zo min mogelijk kleurcontrast is tussen het kledingstuk en je bh. Het is namelijk het verschil tussen je huidskleur en je bh dat de zichtbaarheid vergroot of verkleint.

Nog een bh-tip voor een wit dames-T-shirt: naadloos ondergoed

Nu je weet welke kleur je het beste kunt kiezen voor je bh wanneer je een wit damestopje of shirt draagt, is er nog een belangrijke tip. Zorg voor een naadloze bh. Hiermee staat ook een slim fit damesshirt mooi.

Durf je het met deze adviezen aan om een wit dames-T-shirt te dragen? Ontdek dan snel onze collectie met witte T-shirts en topjes van topkwaliteit!

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6