Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Retouren

Zijn je basics te groot of juist te klein? Of is de hals van het T-shirt toch niet waar je naar op zoek bent? Vervelend. In het geval dat de t-shirts of boxershorts die je hebt ontvangen niet passen of niet naar wens zijn, kun je het pakket met de bijgevoegde pakbon retourneren. De producten moeten zich dan in originele staat bevinden: dus zoals je ze hebt ontvangen. Niet gewassen, niet gedragen.

Je kunt het pakket terugsturen met onze partner returnista. Je hebt zelf de keuze of je het pakket thuis wilt laten ophalen of dat je het bij een servicepunt naar keuze wilt afgeven. Snel en eenvoudig!

Heb je geen pakbon? Neem dan gerust contact met ons op.

Nadat wij de producten in ordelijke staat hebben ontvangen heb je twee mogelijkheden:

  1. We sturen je een pakket op in een vervangende maat;
  2. We storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug naar jouw rekening.

Wij verzoeken je om de pakbon die in het pakket zat dan ook mee terug te sturen. Op deze pakbon kun je aan geven of je een alternatief wilt ontvangen of dat je het aankoopbedrag teruggestort wil krijgen.

Hier nog even de voorwaarden voor retourneren:

  • Retourneren kan uiterlijk tot 21 dagen na ontvangst;
  • De portokosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant;
  • Er wordt alleen een alternatief opgestuurd of een terugstorting gedaan, indien de producten in ordelijke staat door ons zijn ontvangen. D.w.z. in de exacte staat zoals de producten bij jou zijn binnengekomen.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6