Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Tips om donkere kleuren niet te laten vervagen

Wat donker is, moet donker blijven. Dat willen we het liefst met onze donkere T-shirts. Toch kan het erg vervelend zijn als jouw donkere T-shirt vervaagt in de was. Met onze paar handige tips, kun jij dit voorkomen!

Tip 1; Keer jouw T-shirt binnenstebuiten voordat je het wast. Dit voorkomt dat de buitenkant van het T-shirt, die je tenslotte mooi wilt houden, de wasmachine en andere kledingstukken raakt. Dat zorgt ervoor dat er minder wrijving is tegen de vezels van het T-shirt en zo blijft het donkere T-shirt langer mooi.

Tip 2; Sorteren. Zorg dat je jouw donkere T-shirts wast met andere donkere kleding. Zo voorkom je dat uitgelopen verf van lichte kledingstukken bij jouw donkere was terecht komt.

Tip 3; Vermijd zo veel mogelijk de wasmachine. Het klinkt voor de hand liggend, maar was u donkere T-shirt zo min mogelijk. Wanneer u het wast, neem dan een kort wasprogramma en stop uw donkere T-shirt vervolgens niet in de droger. Dit alles zal zorgen dat de vezels minder beschadigd worden en zo vervaagt de donkere kleur minder snel. 

Tip 4; Wasmiddel. Gebruik vloeibaar wasmiddel. Wanneer uw het donkere T-shirt wast op een lage stand, zal waspoeder niet oplossen. Ook kunt u kiezen voor speciale wasmiddelen om kleurvervaging tegen te gaan.

Jouw donkere T-shirt aanschaffen? Bestel jouw T-shirt online. Voor 15:00 besteld is morgen in huis. Altijd gratis verzending.

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6