Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Zweetplek uit wit t-shirt halen

Het verwijderen van zweetvlekken van uit een witte T-shirt kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de vlekken gemakkelijk te verwijderen. Met de juiste aanpak en de juiste middelen kun je je witte T-shirt weer als nieuw maken. In dit artikel bespreken we een aantal manieren om zweetvlekken uit een wit T-shirt te verwijderen.

Stappenplan

Begin met het verwijderen van het overtollige vocht. Verwijder het overtollige vocht door het shirt te stomen of door het in een bakje met lauwwarm water te stoppen. 

Vervolgens kun je een kleine hoeveelheid wasmiddel of vlekkenverwijderaar op de vlek aanbrengen. Laat het wasmiddel of de vlekkenverwijderaar een paar minuten intrekken en spoel het daarna met koud water af. 

Als de vlek nog steeds zichtbaar is, kun je een kleine hoeveelheid azijn toevoegen aan het wasmiddel of de vlekkenverwijderaar. Laat het opnieuw enkele minuten intrekken en spoel het daarna af met koud water. 

Was het T-shirt vervolgens in de wasmachine op de meest milde instelling. Zorg ervoor dat u geen andere kledingstukken toevoegt, omdat de azijn ervoor kan zorgen dat andere kledingstukken verkleuren. 

Als het shirt nog steeds vlekken bevat, kun je het opnieuw behandelen met azijn of een vlekkenverwijderaar. Als je klaar bent, hang het shirt dan op om het te laten drogen. 

Als je vlekken hebt verwijderd, zou je shirt er weer wit uit moeten zien!

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6