Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Type hals van witte t-shirts

De komende weken wordt het steeds kouder en dat betekent dat het weer tijd is voor witte t-shirts onder je trui, overhemd of pullover. Tijdens zomerse dagen zijn er veel mannen die geen wit t-shirt onder hun kleding dragen alleen met de komende periode in het vooruitzicht zorgt zo’n T-shirt toch net even voor wat meer warmte en comfort. De vraag is dan: waar moet ik bij het dragen van een wit T-shirt onder mijn kleding op letten? Vroeger keek niemand raar op van een wit T-shirt dat onder je overhemd uit stak. Vandaag de dag is dat anders. Vandaar een klein beetje advies van ons!

Witte T-shirts met een ronde-, v- of diepe v-hals?

Die keuze komt eigenlijk op een vraag neer: mag het witte T-shirt zichtbaar zijn? Als je gewend bent om witte t-shirts zichtbaar onder je kleding te dragen dan draag je vrijwel altijd een ondershirt met een ronde hals. Maar als je dat doet, doe het dan ook goed. Er is niks lelijkers dan een rafelende of uit gelubberde kraag. Het ziet er simpelweg onverzorgd uit. Dus wees er zeker van dat het T-shirt wat je draagt een mooi volle of een strakke dunne kraag heeft.

T-shirts met een normale of diepe V-hals zijn het meest geschikt om onder een overhemd te dragen. Een normale V-hals is altijd de beste optie voor wanneer je je bovenste knoopje los wil dragen. Bijvoorbeeld onder een colbert of kostuum. Een V-hals T-shirt is waarschijnlijk het meest gedragen door de Nederlandse man. Maar, dan is er ook nog een T-shirt met een diepe V-hals. Voor de mannen onder ons die het T-shirt onzichtbaar willen dragen, maar toch willen genieten van het comfort en het opvangen van transpiratie. Het voordeel aan een diepe V-hals is dat je de bovenste knoopjes van je overhemd los kunt dragen, zonder dat het ondershirt in zicht komt.

Uiteindelijk draait het bij de keuze van de hals maar om een ding: dat jij een T-shirt kiest waar je je in thuis voelt. En of dat nou een ronde, normale of diepe v-hals is, onze zegen heb je.

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6