Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

T-shirt met opdruk wassen

Dit artikel biedt een gedetailleerde handleiding over het correct wassen, drogen en strijken van t-shirts met opdruk om hun levensduur te verlengen. Het benadrukt het belang van het binnenstebuiten keren van de shirts voor het wassen, het gebruik van een mild vloeibaar wasmiddel, en het vermijden van directe hitte bij het drogen en strijken om de bedrukking te beschermen.

Voorbereiding voor het wassen van shirt met opdruk

Bij de voorbereiding op het wassen van shirts met opdruk is het belangrijk om speciale zorg te besteden aan de bedrukking. Keer de shirts binnenstebuiten om de opdruk te beschermen tijdens het wassen. Controleer ook op eventuele losse draden of beschadigingen aan de opdruk voordat je ze in de wasmachine plaatst.

T-shirt met opdruk wassen

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Om je bedrukte kleding op de juiste manier te wassen, is het aan te raden om vloeibaar wasmiddel te gebruiken, bij voorkeur een mild wasmiddel dat geschikt is voor gekleurde kleding. Dit helpt om de kleuren van de opdruk te behouden en voorkomt dat ze vervagen tijdens het wassen.

Daarnaast is het belangrijk om de bedrukte kleding binnenstebuiten te wassen. Hierdoor wordt de opdruk beschermd tegen direct contact met andere kledingstukken en wrijving in de wasmachine, wat kan leiden tot slijtage of beschadiging van de opdruk.

Drogen en strijken van shirts met een opdruk

Bij het drogen en strijken van shirts met een opdruk is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan om de bedrukking te beschermen. Voor het drogen kun je de shirts het beste aan de lucht laten drogen om te voorkomen dat de hitte van de droger de opdruk beschadigt.

Als je ervoor kiest om het shirt te strijken, draai het dan binnenstebuiten en strijk de bedrukking aan de achterkant. Op deze manier voorkom je direct contact tussen het strijkijzer en de opdruk, wat kan leiden tot vervaging of beschadiging. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, verleng je de levensduur van de bedrukking op je shirts en houd je ze langer mooi.

T-shirt met opdruk wassen en strijken

Andere type shirts wassen

Naast het wassen van shirts met een opdruk, zijn er ook andere types shirts die speciale zorg vereisen. Voor het wassen van witte t-shirts is het bijvoorbeeld belangrijk om een wasmiddel te gebruiken dat speciaal is geformuleerd voor witte kleding om vergeling te voorkomen. Daarnaast kunnen delicaat materiaal zoals zijde of kant het beste met de hand worden gewassen om beschadiging te voorkomen.

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6