Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Altijd gratis verzending
Beoordeeld met een 8.5

Gekleurde was: Wassen op de juiste manier

De voorbereiding van gekleurde was omvat het sorteren op kleur, het controleren en behandelen van vlekken, en het gebruik van een geschikt wasmiddel. Tijdens het wassen worden kledingstukken binnenstebuiten gekeerd om de kleuren te beschermen. Donkere kleuren worden samen gewassen om kleurverloop te voorkomen. Bij het drogen hang je de kleding op om kreuken te vermijden, en bij het strijken gebruik je een lage tot gemiddelde temperatuur om de kleuren te behouden.

Voorbereiding bij het wassen van gekleurde was

Bij het voorbereiden van het wassen van gekleurde was, sorteer je eerst de kleding op kleur. Scheid de lichte kleuren van de donkere en felgekleurde items om kleurverloop te voorkomen. Controleer de kleding op vlekken en behandel ze indien nodig voor met een vlekverwijderaar. Keer kleding binnenstebuiten om de kleuren te beschermen tijdens het wassen.

Gekleurde was

Zorg ervoor dat de wasmachine schoon is om verkleuring te voorkomen. Gebruik een geschikt wasmiddel voor gekleurde was en meet de juiste hoeveelheid af volgens de instructies op de verpakking.

Hoe was je gekleurde was?

Om gekleurde kleding te wassen, gebruik je vloeibaar wasmiddel. Keer de kledingstukken binnenstebuiten voordat je ze wast om de kleuren te beschermen. Gebruik de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel volgens de instructies op de verpakking voor het wassen van gekleurde shirts voor heren of dames.

Welke kleuren kun je bij elkaar wassen?

Je kunt donkere kledingstukken, zoals rode kledingstukken en andere donkere kleuren, samen wassen in de wasmachine. Door vergelijkbare kleuren bij elkaar te wassen, minimaliseer je het risico op kleurverloop en behoud je de helderheid van de kleuren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle kledingstukken geschikt zijn voor machinewas en om eventuele speciale wasinstructies te volgen om de kleding goed te onderhouden.

Gekleurde was in wasmachien

Drogen en strijken van gekleurde was

Bij het drogen van gekleurde was is het belangrijk om kwetsbare stoffen te beschermen. Hang gekleurde kledingstukken zo veel mogelijk op om kreuken te voorkomen en laat ze op natuurlijke wijze drogen. Vermijd direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.

Bij het strijken van gekleurde kledingstukken, gebruik een lage tot gemiddelde temperatuur om de kleuren te behouden en beschadiging van kwetsbare stoffen te voorkomen. Strijk indien mogelijk de kledingstukken binnenstebuiten om de kleuren te beschermen.

Andere soort was wassen

Voor het wassen van verschillende soorten was, zoals polyester katoen, katoen, wol en felle kleuren, is het belangrijk om de juiste zorg te bieden. Kies het juiste programma voor synthetische stoffen, gebruik een mild wasmiddel voor katoen, was wol met een speciaal wolwasmiddel en was felle kleuren apart of met vergelijkbare kleuren om kleurdoorloop te voorkomen. Volg altijd de instructies op het kledinglabel als je kleding gaat wassen.

Ongeëvenaarde verhouding

Onze witte t-shirts blijven langer mooi. Beter voor jou. Beter voor de aarde.

Duurzame keuze

Al onze producten zijn geproduceerd op een Co2 neutrale productielocatie.

Standaard extra lang

Zodat het T-shirt blijft zitten waar het hoort: in je broek.

Een tweede huid

De stof van onze witte T-shirts is lekker zacht en het blijft zacht.

Maattabel

Original Boxershort
MaatTaille (cm)Lengte (cm)
S3431,4
M3632,2
L3833
XL4033,8
XXL4234,6